Een Crypto Bull Market Is On The Horizon, These Are The Reasons Why!

Bitcoin

Crypto Bull Market News: De cryptocurrentmarkt heeft de laatste tijd twee grote tegenslagen gekend. Twee van de meest populaire crypto hedgefondsen gingen abrupt de deur uit zonder uitleg. Desondanks biedt de huidige sfeer instellingen en institutionele beleggers de grootste kans om de ruimte te betreden.

Terwijl beleggers de grens over rennen vanuit de traditionele markten, terwijl de pandemie de economieën wereldwijd verwoest, lopen crypto-beleggers vol met winsten in contanten die worden gemaakt in de constante crypto-markt stierengevechten.

Aangezien de aandelen te lijden hebben onder de dubbele cijfers die verloren gaan door handelsmarkten zoals Nasdaq en andere wereldwijde markten, bieden Bitcoin en altcoins ondergewaardeerde kansen aan beleggers die bereid zijn om opkomende markten te stimuleren; zoals de snelle cryptocurrency-industrie een schot in de roos.

De crypto-markt heeft in het verleden veel stierengevechten gekend, maar experts uit de industrie hebben deze keer een aantal totaal andere stierengevechten voorspeld. In de komende twaalf tot achttien maanden lijken er twee zeer winstgevende crypto-marktstieruns te komen.

Geprojecteerde crypto bull market run #1

Tussen 2017-2019 had de crypto-markt te lijden onder een luchtspiegeling van crypto-fraude. Een instroom van „instant“ en frauduleuze projecten bedroog investeerders, en degenen die op zoek zijn naar „rijke snelle“ regelingen uit meer dan 4 miljard dollar. Dat cijfer is alleen voor 2019.

Het merendeel van die projecten, zonder echte use cases of gebruik, was afhankelijk van speculaties en enorme marketinginspanningen om winst te maken. „Pump-and-dump“ wordt een veelgebruikte term voor deze „create-over-night“ projecten. Het bleek dat de enige mensen die profiteerden, de ontwikkelaars en vroege investeerders waren… alle anderen verloren, grote tijd.

Sommige critici gebruiken Ripple (XRP), Stellar (XLM), NEO als voorbeelden van deze projecten. Alle drie beloofden ze een immense winst, maar ze moeten nog steeds leveren; zelfs met een torenhoge adoptie. De term „crypto toeristen“ is populair geworden voor investeerders van deze cryptokringen.

Echter, door trial-and-error zijn beleggers slimmer en voorzichtiger geworden met waar ze hun geld neerzetten. Met een substantiële vermindering van frauduleuze projecten, kan het geld nu gaan stromen naar projecten met inhoud en lange termijn vooruitzichten.

Miljarden dollars van kleine en institutionele beleggers zijn bezig om tegen het einde van 2020 de crypto-markt te betreden. Als gevolg daarvan staat een kolossale crypto-marktstierenloop op het punt te ontstaan.

Bitcoin (BTC) om de tweede crypto bull run te leiden

Ondergetekende, Bitcoin zal zeker de speerpunt zijn van de volgende stierenrennen op de crypto-markt. Naarmate er meer stimulerende controles komen om de economische rampen die door de wereldwijde pandemie zijn ontstaan op te lossen, zal de prijs van BTC alleen maar sterker worden.

Echter, de lange termijn vooruitzichten van Bitcoin Profit versus fiatvaluta’s zien er sterker uit dan ooit. Bitcoin; de moeder van alle cryptokringen, ontworpen voor momenten als deze, zal zijn kracht beginnen te tonen.

Medio Demarco, mede-oprichter – Delphi Digital; een onafhankelijk digitaal valuta-onderzoeksbureau verwoordde het een jaar geleden het beste toen hij tweette dat investeren in traditionele fiatvaluta’s risicovoller is dan crypto.

Bovendien kunnen we voor het einde van 2020 een paar miljardair-investeerders zoals Mark Cuban en mogelijk Chamath Palihapitiya verwachten om veel meer in de ruimte te investeren. Beiden toonden grote interesse om meer activa en Bitcoins, blockchain technologie en een paar geselecteerde altcoins in te zetten.

De huidige handel op de crypto-markt is getaxeerd op $370 miljard. Voorspellers voorspellen dat de markt binnenkort 1 biljoen dollar zal bereiken. Het project DeFi alleen al heeft 7,3 miljard dollar in de markt geïnjecteerd.

Daarnaast is er $7b geparkeerd in stablecoins, klaar om binnenkort weer op de markt te komen. We kunnen ons alleen maar voorstellen wat er zal gebeuren met Bitcoin (BTC) en de totale crypto-markt als deze weerstand breekt.