Institutionaaliset sijoittajat eivät ota Bitcoinin valtavirtaa – teet

Bitcoin

Reaalimaailman sovellukset ja käyttäjät, eivät institutionaaliset sijoittajat, haastavat epäonnistuneet fiat-valuutat ja lisäävät Bitcoinin käyttöönottoa ympäri maailmaa.

Samanlainen kuin vuosi 2017 ja suosittu kryptovaluutta-härkäajo, viime vuonna loi tuoreen buzzin erityisesti salauksen ja Bitcoinin ( BTC ) maailmassa . Pandemia-vuosi oli jännittävä salauksen harrastajille ja uskoville uusien kaikkien aikojen huippujen asettamisesta uusien uutiskierrosten tekemiseen ja valtavirran rahoituksen huomion kiinnittämiseen.

Yksi keskustelu, joka ehkä erottuu buzzin keskuudessa, on institutionaalisten sijoittajien lisääntyvä aktiivisuus salauksessa

Yritykset, talousneuvojat ja instituutiot, jotka pilkkasivat Bitcoinia viisi vuotta sitten tai Silk Road -tapahtuman aikana, ovat nyt salausinvestointien eturintamassa . Merkittävät rahoitusaseet, kuten JPMorgan ja Goldman Sachs, ovat luopuneet aiemmista kannoistaan ​​ja ovat nyt valmiita lyödä vetoa digitaalisten valuuttojen tulevaisuudesta. Kun markkina-arvo on yli 600 miljardia dollaria, Bitcoin nousee nopeasti kullan edellä suosittuna suojauslaskuna inflaation yli .

Muista, että Bitcoin ei ollut vain toinen omaisuus, jota ehdotettiin suojaksi inflaatiota vastaan ​​Satoshin alkuperäisessä Bitcoins-valkoisessa kirjassa. Bitcoinin koko idea johtui kuitenkin epäonnistuneista rahoituslaitoksista ja kolmansista osapuolista ja mahdollisesta ratkaisusta, joka olisi tehokas jokapäiväisessä elämässä.

Tietysti jokaisen institutionaalisen sijoittajan ja suurten rahoitusaseiden kääntyessä Bitcoin-investointeihin Bitcoinin suosiminen omaisuutena on tullut väistämätön. Tässä on kuitenkin joitain ihanteellisia, reaalimaailman sovelluksia, jotka voivat haastaa epäonnistuneet fiat-valuutat ja ajaa Bitcoinia valtavirtaan.

Verkko-ostokset

Aiemmin Bitcoinia pidettiin enimmäkseen keinona ohittaa hallitus ja harjoittaa laitonta toimintaa. Salaussovelluksen käyttöönotto on kuitenkin jatkanut valtavaa nousua, ja monet muut yritykset ovat nyt valmiita hyväksymään Bitcoin tai muut salausvaluutat maksuna tavaroista tai palveluista.

Vuonna 2014 Microsoft käytti BitPayä maksuprosessorina yhtenä ensimmäisistä teknologiayrityksistä, jotka hyväksyivät Bitcoinin digitaalisten tuotteiden ostamiseen. Lokakuussa 2020 suosittu amerikkalainen maksuyhtiö PayPal ilmoitti sallivansa kryptovaluutan rahoituslähteenä ostoille vuonna 2021. Kun eri fiat-maksukauppiaat tunnistavat nyt Bitcoinin, on yhä todennäköisempää, että kaikki käyttävät Bitcoinia riittävän pian joka kulmassa maailman.